szon.hu PODCAST

2023.06.03. 11:30

Bűnmegelőzés: a cél minden korosztály elérése

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, dr. Kovács Attila r. alezredes volt a vendégünk, aki az elmúlt több mint 25 év alatt a rendőri munka szinte minden területén dolgozott. Több mint hat éve lett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, kinevezésekor az elsődleges feladatai között említette , felvilágosítását.

Podcast sorozatunk vendége Dr. Kovács Attila (B) rendőr alezredes volt Fotó: Gazdag Mihály GM Kelet-Magyarország

Fotó: Gazdag Mihály

 

Mint mondta, a bűnmegelőzésben fontos szerepet kap az együttműködés a rendőrség más osztályaival és a különböző civil szervezetekkel – jó kapcsolatot ápolnak többek között az egyházakkal, az önkormányzatokkal, a kormányhivatalokkal, a bírósággal, az ügyészséggel, ahogy a nyugdíjas egyesületekkel is. Dr. Kovács Attila kiemelte: fontos küldetésük a kapcsolattartás a hátrányos helyzetű csoportokkal, és az is, hogy minél több rendezvényen és helyszínen jelen legyenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában