Helyi közélet

2008.05.23. 12:22

Ketten sérültek meg az oszlopnak ütközött autóban Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Péntek délelőtt két személygépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a László utca végén. Két személy megsérült, és alapos torlódás miatt lassult le a forgalom. <dia width="900" height="700" alt="Ketten sérültek meg az oszlopnak ütközött autóban Nyíregyházán 2008.05.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ketten_s_r_ltek_meg_az_oszlopnak__tk_z_tt_a/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ketten sérültek meg az oszlopnak ütközött autóban Nyíregyházán 2008.05.23." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-oszlopnak-utkozott-karambol-baleset-nyiregyhaza_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elsődleges információ szerint egy Opel típusú személygépkocsi vezetője szeretett volna péntek délelőtt Nyíregyházán, az Inczédy soron haladva a Liliom utca felé balra kanyarodni az egyenesen haladó külső sávból.

A belső, ugyancsak egyenesen haladó sávban egy vele azonos irányba tartó Audi haladt, és a kanyarodó Opel meglökte az Audi orrát, az pedig irányából kitérve felszaladt a padkára és orral egy villanyoszlopnak ütközött. A kocsiban ülő két személyt a mentők könnyű sérülés miatt kórházba vitték, a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására. Az anyagi kár jelentős.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában