Helyi közélet

2008.06.30. 19:49

Frontális karambol súlyos sérülésekkel Nagyhalásznál

<p>Nagyhalász - Két autó ütközése nyomán az egyik árokba zuhant, a másikból a sofőr elindult, majd összeesett, mindkét sofőrt kórházba vitték. <dia width="900" height="700" alt="Frontális karambol súlyos sérülésekkel Nagyhalásznál 2008.06.30."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Front_lis_karambol_s_lyos_s_r_l_sekkel_Nagy/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Frontális karambol súlyos sérülésekkel Nagyhalásznál 2008.06.30." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nagyhalasz-baleset-frontalis-karambol.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A helyszíni értesülés szerint egy Seat tartott hétfő este Nagyhalász irányából Tiszatelek felé. A 23-as km szelvénynél, Nagyhalásztól 2 km-re egy jobbra íveli kanyarban a Seat kisodródott a külső ívre, és a szemből érkező Suzukivalfrontálisan összeütköztek.

A karambol ereje a Suzukit árokba lökte, a Seat megpördült, a benne ülő férfi a közelben állók szerint gyalog indult vissza Nagyhalász felé, majd kicsivel távolabb összeesett. A Suzukiban ülő személyt az Ibrányi tűzoltók feszítő vágóval szabadították ki a roncsból, majd kórházba vitték őket.

A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására. Ennek során felmerült az ittas járművezetés gyanúja, és a Seat sebességmérője 80 km /ó-nál akadt meg.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában