Helyi közélet

2008.08.28. 13:14

Robogóst borított egy autó Nyíregyházán az Örökösföldön

<p>Nyíregyháza - Könnyű sérüléssel vitték kórházba azt a férfit, akit egy autós borított fel, miközben robogójával Oros felől haladt a Család után a Pazonyi út irányába. <dia width="900" height="700" alt="Robogóst borított egy autó Nyíregyházán az Örökösföldön 2008.08.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Robog_st_bor_tott_egy_aut__Ny_regyh_z_n_az_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Robogóst borított egy autó Nyíregyházán az Örökösföldön 2008.08.28." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-robogos-baleset-nyiregyhaza-orokosfold.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Az ütközés előzménye az volt, hogy egy Peugeot tartott a Család utcán a Pazonyi út felől az Örökösföldre, és a járművezető a Belső körútnál balra akart kanyarodni. Szemből egy másik autó érkezett, a két sofőr jelzett egymásnak, és mindkettő megkezdte a balra kanyarodást, csakhogy ekkor érkezett a kanyarodó autó mellől az egyenesen haladó robogós, akit fellökött a Peugeot.

Az anyagi kár nem tűnt jelentősnek, a rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására.

Kapcsolódó cikkek:
· Száguldás a halálba Száguldás a halálba Vásárosnaménynál 2008.08.27.
· Karambol a Kállói úton Karambol Nagyszállásnál a Kállói úton 2008.08.27. 
· szirena.szon.hu

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában