Helyi közélet

2008.09.02. 11:38

FIDELITAS: Gyurcsány beismerő vallomást tett

<p>Nyíregyháza - A miniszterelnök csak problémák létrehozásához ért, a megoldásokról fogalma sincs – állítja a Fidelitas.</p>

Az utóbbi időben a kormány folyamatosan tagadta a foglalkoztatottság terén egyre súlyosbodó problémákat, azonban a kormányfő fizetett hirdetésében (Népszabadság, augusztus 27.) végül beismerte: valóban rossz a helyzet.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök négy év alatt immár a hetedik programját mutatja be, azonban sem ő, sem kormánya nem kínál valódi megoldásokat, mert nincs tisztában az ország valós helyzetével. A magyar emberek egyértelműen kárvallottjai a kisebbségi kormányzásnak.

A napokban megjelent fizetett hirdetés költségének (4,5 millió forint) felét közpénzből jelentették meg, a társadalom tagjainak zsebéből húzták ki, ami a hatalommal való visszaélés minősített esete. Felháborító továbbá a 200 millió forintból elkészített kormányszóvivői oldal is, a pályázati pénzek elosztásánál tapasztalható összeférhetetlenségek, visszaélések. Gyurcsány Ferenc nagyon ért a problémák létrehozásához, de a megoldásokról fogalma sincs – hangzott el a Fidelitas keddi sajtótájékoztatóján, melyet Magera Tibor, a Fidelitas városi elnöke és Megyesi Balázs IKSZ városi elnök tartott Nyíregyházán.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában