Helyi közélet

2008.09.25. 11:33

Útfelújítás kezdődött Borbányán

<p>Nyíregyháza-Borbánya – Felújítják az utakat Borbányán. Egy borbányai olvasónk több problémára hívta fel figyelmünket ezzel kapcsolatban.</p>

A felújítás az Alma, Haladás és az Ipari utcákat érinti.

Ennek örülünk, de néhány kérdés felvetődött bennünk. A felújítással járó előkészületeket megkezdték, pl.: útszegélyt cserélnek, javítanak,de ahol nincs - a Haladás és az Ipari utca között - oda vajon miért nem raknak, pedig az is az útszakaszhoz tartozik?

A másik gond a csapadékviz elvezetése, ugyanis az említett szakaszon (Haladás,Ipari) felhőszakadás,vagy sokáig tartó zápor esetén megáll a víz, és csak a kertünkben, garázsunkban, pincékben tud utat találni, szennyvízzel együtt! A csatornák nem tudják elvezetni ezt a vízmennyiséget!

Meg lesz az útfelújítás, szép lesz, jó lesz, de az említett problémák nem lesznek megoldva. Ráköltik a sok pénzt és minden marad a régiben?

Hamarosan utánajárunk!

Kapcsolódó cikkünk: V@rosvita: Sóstóhegy is megér egy misét Nyíregyháza – A városfejlesztés témaköre internetes levelezőink körében is napirenden van. „Ideje lenne Sóstó mellett Sóstóhegyet is fejleszteni.

- Czeglédi Attila -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában