Helyi közélet

2008.10.27. 17:54

Kamion borult az árokba Kállósemjén és Máriapócs között

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg - Baleset történt hétfő délután Kállósemjén és Máriapócs között: egy kamion borult árokba. <dia width="900" height="700" alt="Kamion borult az árokba Kállósemjén és Máriapócs között 2008.10.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kamion_borult_az__rokba_K_ll_semj_n__s_M_ri/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kamion borult az árokba Kállósemjén és Máriapócs között 2008.10.27." /></a></dia></p>

A helyszínen tartózkodó kollegánktól a következőket tudtuk meg: Kállósemjén felől Nyírbátor irányába haladt egy utánfutós tehergépkocsi, melynek sofőrje a máriapócsi elágazás utáni kisívű balkanyarban elveszítette uralmát gépjárműve felett és az árokban landolt.

A sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, ezért vérvételre elszállították. Szerencsére komolyabb sérülést nem szenvedett. Félpályás útzár mellett folyik a tehergépkocsi mentése és a baleset körülményeinek  tisztázása.

További rendőrségi hírek:

- Racskó Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában