Helyi közélet

2008.10.07. 15:00

Kincskeresés a kúriánál Nagyhalászban

<p>Nagyhalász - A reneszánsz délután keretében az érdeklődők gyönyöködhetnek a Gobelin reneszánsza című kiállításban, továbbá kicsi és nagy kipróbálhatja kézügyességét a reneszánsz alkotó kuckóban.</p>

Mesét mondhatnak, kincset kereshetnek, bajvívásban is részt vehetnek mindazok, akik október 11-én részt vesznek Nagyhalászban a Kultúra Nova Kulturális Egyesület reneszánsz délutánján, amelyet 14 órától a Csuha - Kállay kúria udvarán rendeznek meg.

A program a mesemondással kezdődik, a kúria parkjában a kincskeresés 15 órától lesz, majd 15.30 órától reneszánsz dallamok csendülnek fel a Bel Canto előadásában. A bajvívás és a rendszánsz tánc 16 órakor kezdődik, 17 órakor pedig kihirdetik a gyümölcsös és zöldséges sütemények versenyének eredményét. Erre a versenyre nevezni lehet bármilyen süteménnyel, édességgel, amelynek alapanyagai között szerepel valamilyen gyümölcs vagy zöldség. Az elkészített finomságokat október 11-én 14 órától 15 óráig lehet leadni.

A reneszánsz délután keretében az érdeklődők gyönyöködhetnek a Gobelin reneszánsza című kiállításban, továbbá kicsi és nagy kipróbálhatja kézügyességét a reneszánsz alkotó kuckóban.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában