Helyi közélet

2008.10.26. 15:11

Majdnem tragédia a gázmérgezés nyomán Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Egy személyt vittek kórházba vasárnap délután Nyíregyházán, mert gázmérgezés nyomán eszméletét vesztette.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Majdnem tragédia a gázmérgezés nyomán Nyíregyházán 2008.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Majdnem_trag_dia_a_g_zm_rgez_s_nyom_n_Ny_re/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Majdnem tragédia a gázmérgezés nyomán Nyíregyházán 2008.10.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/31824/majdnem-trag--dia-a-g--zm--rgez--s-nyom--n-ny--regyh--z--n" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Több járművel indultak a nyíregyházi tűzoltók egy négy szintes társasházhoz a Váci Mihály utcába, ahonnan gázmérgezés miatt érkezett riasztás. Úgy tudni, a lakásban egy személy feküdt a fürdőszobában eszméletlenül, szerencsére valaki időben észrevette, mert ha nem érkeznek időben a tűzoltók, akár tragédia is történhetett volna.

Légző palackokkal mentek fel az emeletre, majd kiszellőztették a lakást, és közben biztosították a mentők munkáját, akik ismét jól dolgoztak, megmentették a 30 év körüli fiatalembert. Amikor lehozták, úgy tűnt magánál van, és remélhetően nem szenvedett károsodást. A tűzoltók után a Tigáz szakemberei vették át a helyszínt, elképzelhető, hogy a gázbojler égésterméke került a lakótérbe valamilyen hiba miatt.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában