Helyi közélet

2008.10.03. 11:11

Megverte és kirabolta Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 19 éves nyíregyházi fiatalt, aki csütörtökön este egy kocsmából hazáig követte a sértettet, majd a házához érve támadta meg.</p>

A családi ház kapuját átugorva a bejárati ajtaját kézzel betolva, rontott rá a 64 éves férfira, akit több alkalommal ököllel arcon ütött, majd a már földön fekvő férfit további ütésekkel, rúgásokkal tovább bántalmazta.

Miután a sértettet a konyhába húzta, ahol tovább ütlegelte, a pulóvere zsebében lévő pénztárcáját kivette. A sértett megpróbálta a 30.000 forintot, bankkártyát és személyes iratokat tartalmazó pénztárca elvételét megakadályozni, de támadója kirántotta a kezéből és elmenekült a házból.

A sértett által adott személyleírás alapján rövid időn belül egy szórakozóhely előtt sikerült a nyíregyházi zsaruknak elfogni a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki kihallgatása során elismerte tettét.

- SZABOLCS- SZATMÁR- BEREG MRFK SAJTÓSZOLGÁLAT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában