Helyi közélet

2008.11.17. 08:18

Imád közlekedni, és kárt okozni Nyírtass és Berkesz között

<p>Nyírtass, Berkesz - Amint arról már beszámoltunk Nyírtass és Berkesz között már okozott egy anyagi kárral járó balesetet a 4-es főúton (!) kivilágítatlanul közlekedve. <dia width="900" height="700" alt="Imád közlekedni, és kárt okozni Nyírtass és Berkesz között 2008.11.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Im_d_k_zlekedni___s_k_rt_okozni_Ny_rtass__s/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Imád közlekedni, és kárt okozni Nyírtass és Berkesz között 2008.11.17." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/video/33216/im--d-k--zlekedni----s-k--rt-okozni-ny--rtass---s-berkesz-k--z--tt"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Vasárnap késő este a 4-es főút felé haladva Rétközberencs előtt ütközött a kivilágítatlan lovasfogatnak egy Audi. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős. A baleset részese (miért nem vagyunk meglepve?) ugyanaz a személy aki az egy nappal korábbi balesetet is okozta.

Az, hogy imád közlekedni önmagában még nem bűn, de az általa okozott károk megtérülésére nem biztos hogy mindig van fedezet. Sajnos a törvény szerint a notórius kártevőt nem tilthatja ki a közutakról, bár a járművének a főúton tilos közlekedni.

Szerencsénkre ezúttal annyira összetört a fogat, hogy egy darabig nem kell tőle a környéken közlekedőknek tartani.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában