Helyi közélet

2008.11.14. 16:22

Miénk a századik Nyírbátorban

<p>Nyírbátor - Csütörtökön újabb tűzoltó járműveket adtak át az Országos Katasztrófavédelmi központban. <dia width="900" height="700" alt="Miénk a századik Nyírbátorban 2008.11.14."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Mi_nk_a_sz_zadik_Ny_rb_torban_2008_11_14_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Miénk a századik Nyírbátorban 2008.11.14." /></a></dia></p>

A nyírbátori tűzoltók két járművel indulhattak haza, egyik egy 7000 literes fecskendő, a másik egy korszerű feszítő vágóval felszerelt műszaki mentő. Az ünnepélyes átadáson Gyenesei István önkormányzati Miniszter, és dr. Tatár Attila az OKF igazgatója is részt vett.

A legénység nagy örömmel vette birtokba a járműveket, amelyek közül az új beszerzések között a 100-adik a nyírbátori fecskendő. Az átvételi ünnepségen Molnár István fhdgy, és Nagy Imre alezr pk. mellett Hersmanné Petrikovki Erzsébet valamint a település polgármestere Balla Jánosné volt jelen.

A vonuló állomány Magyar Krisztián őrm. Végvári László őrm. Kiss László ftörm. Tompa József ftörm. valamint a képeket is készítő Kristóf Imre őrmester lesz.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában