Helyi közélet

2008.12.02. 12:15

A Tiszában is keresik a Dombrádról eltűnt fiút

<p>Dombrád - Hétfőn koraeste édesanyja jelentette be egy 13 éves dombrádi fiú eltűnését. A gyerek még délelőtt ment el az iskolából, azóta nem látták. <dia width="960" height="800" alt="A Tiszában is keresik a Dombrádról eltűnt fiút 2008.12.02."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_Tisz_ban_is_keresik_a_Dombr_dr_l_elt__369/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="A Tiszában is keresik a Dombrádról eltűnt fiút 2008.12.02." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/video/34537/a-tisz--ban-is-keresik-a-dombr--dr--l-elt--nt-fi--t"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A Kisvárdai Rendőrkapitányság és a Dombrádi Rendőrőrs külön kutatócsoportot hozott létre, a helyi lakosság bevonásával ellenőrizték a települést, a környéket, a nagyobb szomszédos városok állomásait, valamint azokat az egyéb helyeket, ahol elképzelhető volt a gyerek felbukkanása.

Kedden délelőtt a dombrádi Tisza-parton megtalálták a fiú néhány holmiját. A folyószakasz átkutatásához a Nyíregyházi Speciális Mentők segítségét veszik igénybe - tudtuk meg Fülöp Gergely rendőrfőhadnagytól.

A keresésére szervezett kutatócsapat a Tisza partot fésüli át csónakokból, de egyelőre csak a fiú táskáját találták meg. Egyelőre nem tudni, hogy baleset történt, vagy csak elbujdosott a fiú, de az is megtörténhet, hogy a vízbe veszett és akkor kilométerekkel távolabb lehet a teste. A remény még él, a kutatást folytatják.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában