Helyi közélet

2008.12.01. 15:21

Hőkamera buktatta le a csempészeket Barabáson

<p>Barabás - A Vám-és Pénzügyőrség és a Rendőrség munkatársai közösen végeztek zöldhatár ellenőrzést vasárnap éjszaka Barabás község térségében.</p>

A pénzügyőrök és a rendőrök kézi hőkamerával vizsgálták át a sötétbe burkolózó zöldhatárt. Nem sokkal éjfél előtt észrevették, hogy Ukrajna irányából több ismeretlen személy, hatalmas csomagokat cipelve egy a Barabás szélén lévő ingatlan udvarába igyekszik.

Az ingatlanhoz érkezve a pénzügyőrök azt tapasztalták, hogy két férfi több hatalmas kartondobozt pakol az udvaron. Igazoltatásra már nem került sor, a csempészek hanyat-homlok elmenekültek a zöldhatár irányába, hátrahagyva 6 ezer doboz ukrán eredetű cigarettát.

A pénzügyőrök a több mint 3 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták és visszaélés jövedékkel bűncselekmény elkövetése miatt indítottak eljárást - tájékoztatta szerkesztőségünket Kupecz József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában