Helyi közélet

2008.12.01. 14:32

Szakértői sarok a topjob.hu-n

<p><RTE>Debrecen – A szakértői sarokban az álláskeresők minden témában választ kapnak kérdéseikre.&#160;Szakértőink segítenek.</RTE></p>

A topjob.hu Magyarország egyik vezető állásportálja. Miért?

Az álláshirdetések mennyisége és a portál magas színvonala, minősége és felhasználóbarát kialakítása miatt. Új szolgáltatása a Szakértői sarok, amelynek használatával most választ kaphat minden állással kapcsolatos témában felmerülő kérdésére.

Könnyű és szakszerű

Mindenki számára adott a szakértőhöz fordulás lehetősége, ennek ellenére mégis az a véleményem, hogy sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldásnak bizonyul a topjob.hu új, ingyenes online szolgáltatásának, a szakértői saroknak az igénybevétele – véli Csóré Éva, a Szakértői sarok szerkesztője.

– Az oldalon leírt információhoz bárki hozzáférhet és feltett kérdéseire választ kaphat, valamint elolvashatja szakértőink minden más témakörben adott válaszát.

A Szakértői sarok oldalán megválaszolt legutóbbi kérdés megtalálható a topjob.hu állásportálon is.

„Mi az, ami szükséges ahhoz, hogy egy-egy állásinterjú során odafigyeljek, hogy abszolút megnyerő legyek az interjúztató szemében!?” – kérdezi egyik olvasónk, Kovács Péter.

A kérdésre Kiss Krisztina, az EastJob Személyzeti tanácsadó cég szakértője ad választ. Továbbá az olvasók saját megjegyzésükkel is kiegészíthetik az adott témában kialakult párbeszédet.

Hogyan működik?

Nagyon egyszerűen: ha bármilyen kérdése van állás témában, csak látogasson el a http://szakertoisarok.topjob.hu oldalra, tegye fel kérdését, és szakértőnk rövid időn belül válaszol rá.

A topjob.hu közel tizenhétezer napi látogatójával Magyarország irányadó állásportálja.

Felhasználóbarát keresőopcióval, önéletrajz feltöltési lehetőséggel, Job Mail funkcióval, több száz partnerirodával rendelkezik és igyekszik újabb és újabb szolgáltatásokkal állni az álláskeresők és -kínálók rendelkezésére.

 

 

Kategóriánként
A topjob.hu új, exkluzív szolgáltatása, a Szakértői sarok segítségével teljesen díjmentesen érdeklődhet szakértőinktől, állással kapcsolatos számos témakörben. A http://szakertoisarok.topjob.hu-n kérdést tehet fel hét kategóriában hat szakértőnek. Román Istvánt, a Generali Providencia Zrt. értékesítési igazgatóját általános témakörökben; Bécsi Tímeát, a Trenkwalder HR-tanácsadóját interjú témakörben; Csóré Évát jogi kérdésekben; Kiss Krisztinát, az EastJob cégvezetőjét pályakezdőkkel és kismamákkal kapcsolatos kérdésekben; Jeney Dóra, a Bosch toborzási specialistáját önéletrajz kategóriában; míg Szabó Pétert a topjob.hu portálmenedzserét az online álláskeresés tárgykörében faggathatják.

















  • A legfrissebb állások
  • Keressen az állások között!
  • Töltse fel önéletrajzát!
  • www.topjob.hu
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában