Helyi közélet

2010.07.28. 08:51

Aláírták a nyíregyházi TDM támogatási szerződését is

<p>A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. és az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség között 2010. július 19-én aláírásra került a TDM szervezet támogatási szerződése.</p>

A „Nyírségi Turistavarázs” című pályázat eredményeként a Nonprofit Kft. részére az idei év áprilisának elején 50 millió forint összegű támogatást ítéltek oda.

„A rendelkezésre álló összegből még 2010-ben elkészül az új TDM iroda, új technikai eszközök kerülnek beszerzésre. A pályázat fontos eleme a szervezet- és humánerőforrás fejlesztés, a munkaszervezet felállítása, a külföldi és példaértékű gyakorlatok bemutatása, az egyesületi tagok szakmai képzése. Elkészülnek azok a tanulmányok (versenyképességi stratégia, arculatterv, hálózatfejlesztési és partnerségi cselekvési program, szolgáltatásfejlesztési cselekvési terv, stb.), amelyek a jövőbeni egyesületi és turisztikai munka további szakmai irányvonalának megalapozását jelentik.

Javulnak a vendégtájékoztatás feltételei

Javulnak a vendégtájékoztatás feltételei: kültéri információs terminál, touch info pont létesül, az interneten keresztül új foglalási, programtervező rendszer lesz elérhető. Nagy hangsúlyt kap a marketingkommunikációs tevékenység, kiadványok készítése, kiállításokon való részvétel és a webmarketing” - tájékoztatott Furkóné Szabó Mariann, turisztikai referens.

A pályázati forrás mellett a TDM szervezet költségvetésében mérvadó a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata részéről biztosított pályázati önerő és a TDM szervezet működtetéséhez, üzemeltetéséhez az általa évente átadandó IFA-bevétel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában