Helyi közélet

2010.07.11. 11:47

Falunap Jármiban

<p>Győrfiné Papp Judit polgármester asszony ismét bebizonyította,hogy nagyszerű<br /> szervezőképességgel rendelkezik.</p>

A szombaton rendezett falunapon mindenki talált magának  megfelelő programot,míg a felnőttek a reggel 10 órától kezdődő kettes fogathajtó versenyt  követték figyelemmel ,addig a kisebbek a dodzsemet és az ugrálóvárat választották.

A  malacfogó versenyen 14 éves korig a gyerekek is megpróbálhatták elkapni a  kurtafarkút.17.30-tól pedig már tényleg nem lehetett senkinek panasza,ugyanis ekkor  kezdődött a java,amit az Akácvirág Nyugdíjas Klub koncertje kezdett,majd Roberto ,a masszőr  követte és ezek után fergeteges táncprodukciókat láthattunk.

A tombolán a sok értékes  nyeremény mellett kisorsolták a lipicai kiscsikót is.20 óra után a szinpadot Szandi foglalta  el kicsik és nagyok örömére,majd az Irigy Hónaljmirigyen mulathatott nagyokat a közönség. A  napot utcabál zárta.

- Budai Gabriella -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában