Helyi közélet

2010.07.23. 11:54

Menetrend tájékoztató a Szabolcs Volántól

<p>Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a 17. Veterán Atlétika Európa-bajnokság keretében 2010. július 24-én Nyíregyháza – Nyírtura között a 4-es főúton megtartott maratoni futás miatt 5.30 és 14.00 óra között az út teljes lezárására kerül sor.</p>

A menetrend szerinti közlekedő autóbuszokNyíregyházáról Nyírturára az Orosi úton – 41-es úton – 403-as elkerülő úton át fognak közlekedni. Nyíregyháza, autóbuszállomástól a Pazonyi térig az eredeti útvonalon közlekednek a járatok, tovább a László u. – Bocskai u. útvonalon haladnak Oros felé. Nyírturán a település központjában lévő megállóhelyet ideiglenesen a Sényő felé vezető útra helyezzük át.

A terelő úton közlekedő járatok a Nyíregyháza, Pazonyi tér és a Nyírtura, aut. vt. közötti megállóhelyeket és Nyírpazony települést nem érintik. Nyíregyháza és Nyírpazony között 2010. július 24-én, szombaton 5.30-14.00 óra között rendkívüli menetrend lép életbe. A Nyírpazony felé közlekedő járatok a Pazonyi térig változatlan útvonalon haladnak, tovább Oros, Fő utcán keresztül haladnak Nyírpazony, Fő téren át Nyírpazony, Sportpálya megállóhelyig. Itt fordulnak vissza és az ideiglenes menetrendben megadott időpontban Nyírpazony, Fő téren és Oroson át közlekednek Nyíregyházára.

Ezen a napon 5.30 és 14.00 óra között a 4-es úton a Nyíregyháza, Pazonyi tér és Nyírtura, aut. vt. közötti megállóhelyeket a járatok az út lezárása miatt nem érintik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában