Helyi közélet

2010.07.02. 18:03

Szabolcsi vállalkozó családja adományozott egy borsodi családnak

<p>Különös helyzetet teremtett a múlt hónapban több borsodi települést szétromboló árvíz, aminek nyomán milliárdos kár ért több száz családot.</p>

Volt, akinek a háza ment rá az árra, és most nincs fedél a fejük fölött. Egy nyíregyházi hölgy Ördögh Jánosné Eszter volt, aki szólt a férjének, hogy segíthetnének a bajbajutottakon.

Erre Ördögh János vállalkozó így emlékezett: Néztük a televízióban hogy milyen szörnyű helyzetbe kerültek a Felsőzsolcán lakó emberek. Nekünk itt volt ez a lakókocsi az udvaron, nem használtuk, eladni nem akartuk, gondoltuk felkínáljuk a polgármesteri hivatalnak Felsőzsolcán, ha elviszik, mi szívesen odaadjuk, ezzel segítünk egy családon, pár hónapig ellakhatnak benne.

Kattintson a képre és nézze meg a felsőzsolcai családról készült videót!

A családot a felsőzsolcai önkormányzat választotta ki, és szerdán elvitték a lakókocsit, délután jött a telefon, hogy megérkezett. Máskor is szoktunk segíteni, mint a Rotary klub tagja elég gyakran nyújtunk segítséget rászoruló embereknek, határokon belül és határokon túl is.

 

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában