Helyi közélet

2010.08.08. 22:14

Hétfőn megismétlik a Bob herceget a Szabadtérin

<p>Hetekkel az előadás előtt megvásároltuk a színházjegyeket a 19. Mandala Nyár vendégelőadására, a Bob herceg című nagyoperettre, amelyet péntek este az első felvonás után sajnos elmosott az eső a Nyíregyházi Szabadtéri Színpadon - írja Hajcsák Mihály.</p>

Csalódottan tértünk haza, hiszen derűs jókedvünket és várakozásinkat keresztülhúzták az égiek. Szeretném tudni, hogy hétfő este, a remélhetőleg esőmentes esőnapon megismétlik-e a darabot a soproni Petőfi Színház művészei – fordult lapunkhoz kérdésével a nyíregyházi Hajcsák Mihály.

Bódis Gábor, a programszervező Mandala Dalszínház ügyvezetője megerősítette: – Péntek este a Bob herceg című operett első felvonásának még megkegyelmeztek az égiek, de után mintha dézsából öntötték volna az esőt. – Annyi csapadék hullott le, hogy a soproni Petőfi Színház művészei nem tudták folytatni az eladást. Esőnapként augusztus 9-ét, hétfőt jelöltük meg, ennek megfelelően 21 órától a színészek újra előadják a teljes darabot. A helyszínen, korlátozott számban, jegyet válthatnak új érdeklődők is! – mondta.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában