Helyi közélet

2010.08.10. 15:21

Nyíregyháza töretlen fejlődéséért dolgoznának

<p>Jogász, közgazdász, pedagógus, rokkant nyugdíjas, informatikus és több vállalkozó is van a Magyar Szocialista Párt nyíregyházi önkormányzati képviselő-jelöltjei között, akiket kedden mutattak be a sajtó képviselőinek.</p>

– Sokan már járatosak az önkormányzati munkában, de vannak , akiknek ez lesz az első megmérettetésük – mondta Csabai Lászlóné, a párt városi elnöke. A szocialisták Nyíregyháza valamennyi választási körzetében állítanak jelöltet, Nagy László, jelenlegi alpolgármester pedig a párt polgármester-jelöltje a megyeszékhelyen.

Folytatnák a fejlesztéseket

– Ha megválasztanak az elmúlt 16 év értékeit megőrizve újult erővel kell majd tovább dolgozni a 2010-14-es önkormányzati ciklusban. Meg kell valósítani a több mint 26 milliárd forint értékű, uniós támogatásssal megvalósuló fejlesztéseket és folytatni kell a munkahelyteremtést. Ez komoly összefogást igényel nem csupán a párton belül, hanem az egész városban – mondta az oktatás, kultúra, sport, szociális és egészségügy területéért felelős alpolgármester.

Csabai Lászlóné hozzátette: mind a 15 választókörzetben indítanak egyéni önkormányzati képviselő jelöltjet is, akik a társadalom szinte valamennyi rétegét felölelik. A szocialisták azt szeretnék, hogy a következő négy évben is folytatódjon Nyíregyháza töretlen fejlődése és az október 3-ai választásokat követően is mgtarthassák városvezető pozíciójukat az új közgyűlésben.

Választókörzetek

1. választókörzet: Aranyos Gábor, 2. vk: Dévényi József, 3. vk: Hegedűs László, 4. vk: Jeszenszki András, 5. vk: Jánócsik Csaba, 6. vk: Szentpéteri Bertalan, 7. vk: Markovics Tamás, 8. vik: Moskovics Károly, 9. vk: Mikó Dániel, 10. vk: Szegőné Türk Mária, 11. vk: Eszenyi László, 12. vk: Suszter Csaba, 13. vk: Sziklai Attila, 14. vk: Máté Miklós, 15. vk: Simon Zsigmond.

- KM -

Ezek is érdekelhetik