Helyi közélet

2010.08.04. 16:58

Szakolyban is segít a Vöröskereszt

<p>A napokban közöltük azon települések listáját, ahova a Magyar Vöröskereszt építőanyag formájában segítséget küldött. A felsorolásból kimaradt Szakoly község, holott ott is segít a Vöröskereszt, igaz, nem cseréppel, téglával és léccel, hanem hullámpalával.</p>

– Szerdán osztották ki a rászoruló családoknak hullámpalát, így egyetlen ház sem marad tető nélkül már Szakolyban – tájékoztatta szerkesztőségünket Pásztor Sándor alpolgármester. – Az önkormányzat 16 család számára kért a tetőfedéshez anyagot. Nagy örömömre szolgál, hogy a Magyar Vöröskereszt a kérésünket maradéktalanul teljesítette és 370 darab, a régi azbeszt típusú hullámpalával kompatibilis, modern tetőfedő anyagot biztosított a számunkra. Minden szakolyi lakos nevében köszönöm a Magyar Vöröskereszt minden munkatársának az adományt.

Külön köszönöm Szarkáné Kövi Mártának, a Magyar Vöröskereszt megyei igazgatójának áldozatos munkáját. A Magyar Vöröskereszt által adományozott hullámpalának az értéke sokkal több annál, mint amennyi pénzért ez beszerzésre került. Ennek üzenete van, mely arról szól, hogy a bajba jutott embereket, családokat a társadalom nem hagyja magára. ,,Hol a szükség, ott a segítség!” – mondhatjuk el Szakolyban.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában