Helyi közélet

2010.09.14. 09:47

Elnáspángolt tolvaj Tisztabereken

<p>Tisztaberek - Bottal verte el a feltételezett tolvajt egy meglopott férfi Tisztabereken.</p>

A rendelkezésre álló adatok szerint egy testvérpár az elmúlt napokban kétszer is besurrant egy tisztabereki házba, ahonnan összesen mintegy harmincezer forint értékben loptak el ruhaneműket és élelmiszereket. A tulajdonos nem tett feljelentést, de amikor szombaton az utcán meglátta az egyik tolvaj táskájában az ellopott ruháit, visszavette azokat, majd egy bottal elverte a 43 éves férfit. A bántalmazott személynek az egyik ujja is eltört, a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság ezért súlyos testi sértés megalapozott gyanújával indított nyomozást.

Őrizetben a tolvajok

Őrizetbe viszont a lopással gyanúsított túrricsei lakost vették, mert a hasonló bűncselekmények miatt többször büntetett férfi ellen jelenleg is számos eljárás folyik, így okkal feltételezhető, hogy újabb lopásokat követne el, a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság ezért kezdeményezte előzetes letartóztatását. A férfi szintén lopással gyanúsított testvére szabadlábon védekezhet - tájékoztatta portálunkat Fülöp Gergely rendőr százados.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában