Helyi közélet

2010.09.27. 17:12

Kettős halál a négyesen Komorónál

<p>Komoró - Ukrán rendszámú kamion tért át eddig tisztázatlan okból a szembejövő sávba.</p>

Hétfőre virradóra, alig néhány perccel éjfél után a négyes főút Fényeslitke és Komoró közötti szakaszán súlyos közlekedési baleset történt. A rendőrség tájékoztatása szerint a határ felől érkező ukrán rendszámú kamion eddig tisztázatlan okból áttért a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött az ott közlekedő terepjáróval. Az autó utasa, egy 46 éves kisvárdai férfi a helyszínen, az 50 éves kisvárdai sofőr a kórházba szállítást követően életét vesztette.

469 baleset 3 nap alatt

Elszomorító az elmúlt napok mérlege, ugyanis péntektől vasárnapig összesen 469 közúti közlekedési baleset történt az ország útjain. A karambolokban összesen 14-en haltak meg, 60-an súlyosan, 116-an pedig könnyen sérültek meg. Ezeken kívül 279 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset is történt.

A négyes főútnak a Nyíregyházát Záhonnyal összekötő szakaszán évek óta végződnek tragédiával a balesetek. Hiába a sok elrettentő eset, tovább íródik a fekete krónika.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában