Helyi közélet

2010.09.17. 15:49

Kokit és nyaklevest is oszt Szalkán a nagyecsedi fideszes polgármester-jelölt

<p>Nagyecsed - Kokit és nyaklevest is oszt diákjainak a tanárként dolgozó nagyecsedi fideszes polgármester-jelölt - derül ki egy helyi lakossági fórumon felvett videóból.</p>

Szűcs Gusztáv a Független Hírügynökség kérdésére elmondta: nincs mit szégyellnie az elhangzottak miatt. Munkájával kapcsolatban soha semmilyen kifogás nem merült fel, sem diákok, sem a szülők részéről. "Pedagógus vagyok, mint ahogy mondtam, nálunk még a Barossban azért egy-egy koki elcsattan, a gyereket is nyakon ütjük. Mi ezt fölvállaljuk, szakmai tanárok. Ugyan azt is mondták, hogy mit vergődök én, hiszen ilyen végzettségem nincsen" - ezt mondja egy videofelvétel tanúsága szerint a Nagyecseden közelmúltban tartott lakossági fórumon Szűcs Gusztáv, a FIDESZ-KDNP polgármester-jelöltje.

A fórumon Kövér László házelnök is részt vett, de a fenti szavak elhangzásakor már nem volt jelen.

Először indul a polgármesteri címért

A nagyecsedi polgármesteri cím elnyeréséért nem először induló Szűcs Gusztáv a mátészalkai Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakmunkásképző Iskola tanára. A Független Hírügynökség kérdésére a tanár elmondta: nincs mit szégyellnie az elhangzottak miatt. Munkájával kapcsolatban soha semmilyen kifogás nem merült fel, se a diákok, se a szülők részéről.

Szerettük volna megtudni, az intézményvezető véleményét, de nem sikerült elérni, jelenleg külföldön tartózkodik.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában