Helyi közélet

2010.09.01. 12:37

Kutyák és cicák várnak szerető gazdira Nyíregyházán

<p>A örökbefogadható állatokról érdeklődni az [email protected] e-mail címen, illetve a 06-70/410-35-05-ös telefonszámon lehet!</p>

Hórusz

5-6 év körüli jópofa, dünnyögős öregúr. Imádnivaló, dögönyözhető. Szeme alatt sérült. Kis hurkatestű, kicsit hosszabb szőrű keverék kan. Nagyon aranyos bújós kutya, aki minden egyes siminél nyögdicsél. Gyepmesteri telepen van.

Hope

Idős mudi keverék szuka, aki nagyon félénk, de nem agresszív. 80 éves nénike adta le, hogy neki nem kell, mert öreg. Nagyon félénk, de kézben hozták be, szóval egy hét és helyrebillen a lelke. A telepen van.

Hamingway

Fiatal, 1 év körüli pincsi keverék kan. Imádja, ha simogatják, ha nem simogatják, dünnyögéssel, nyüsszögéssel ad ennek hangot. Cuki, bárkinek ajánljuk. A telepen van.

Donna

Kis testű kedves szuka kutyus. Altatás elől mentve került ideiglenes elhelyezésbe. Nagyon aranyos, szelíd kutyalány, jól kijön a többi kutyával is. Szereti a gyerekeket. A pórázhoz szoktatva lett, már ügyesen megy vele. Legrégebbi gazdikeresőnk, pedig igazából problémamentes! Ideiglenes gazdánál van.

Rozi

11 hónapos tünemény, szálkás szőrű középtermetű, keverék lány kutya. Kutyákkal jól kijön, behódol, szeret játszani. Demecserből altatás elől mentett. Udvaron egy hangja sincs. Bárkinek jó szívvel tudjuk ajánlani, ahol nincsen pici gyerek, mert még kissé ugrál. Ideiglenes gazdánál van.

Guru

4-6 év közötti malamut keverék kan. Kedves, bújós maci, aki kertes házas gazdát keres. Más kutyákkal jól kijön, de a bezártságot nem bírja. Jelenleg panzióban van, de nem sokáig tudjuk már finanszírozni. Sürgősen örökbefogadóra lenne szükség!

Füge

Zserbó kölyke. Anyjával és testvérével együtt altatás várt rá. Nagyon szép, egészséges kislány. Anyjuk egész picike, így ők várhatóan kis-közép termetűek lesznek (10-15 kg). Játékos, bújós kutyakölyök, aki nagyobb gyerekek mellé, aktív családba ajánljunk. Kinti, benti kutyusnak ajánljuk. Ideiglenes gazdánál van.

Milka

1 napos sem volt, mikor kidobták. Már belepték a hangyák és teljesen ki volt hűlve és éhezve, mikor Zserbóhoz került testvérével, aki sajnos nem élte túl ezt a megrázkódtatást. Infralámpának és Zserbó jóindulatának köszönhetően, ő túlélte. Milka nagyon kedves bújós kiskutya. Nagyon életre való, de még van mit behoznia a fejlődésben, egyébként teljesen egészséges. Szüleit nem ismerjük, de várhatóan nem lesz nagyméretű kutyus (10 kg). Tündéri, bújós, okos kutya! Ideiglenes gazdánál van.

Kormika

Egy tündéri, kistestű, szeretetéhes, barátságos kb. 1,5 éves kislány. Egy hatalmas lánccal a nyakában érkezett hozzánk, csont és bőr volt, tele élősködőkkel, szőre foltokban kihullva. Még teje jött, így valószínűleg kölykei születtek, amiket megöltek vagy elvettek tőle. Már kezd felépülni és erősödni, lassan a szőre is rendbe jön. Családba gyerekek mellé is ajánljuk, mert nagyon aranyos és kedves kutya. Most, hogy már kezd bízni bennünk és gyógyul, kezd egy kicsit bohóckodni, sokat ugra-bugrál, nem tudja fékezni az örömét, de ez ilyen kutyáknál gyakori. Ideiglenes gazdánál van.

Örökbe fogadható tacskó pár

5 éves kan és szuka, nem szaporítási célra fogadható örökbe. Macskákat bántják, ezért kell menniük.Telefonszámom: 06-30/383-8875

Talált mama és kölyke

Egy család kertjébe ment be ez a család. Sajnos megtartani nem tudják őket, szerető gazdikat keresnek nekik! Kedvesek, kissé félénkek, jó házörzők! közép-nagy termetűek lesznek! Gyerekeket, más kutyákat, macskákat szeretik.

Sipeki Péter
[email protected]
06(20)958-9928

Kandúrok

Aranyos fehér- szürke csíkos kb. 7 hetes kiscicák, 2db kandúr elvihető. 06-30/677-9094

Basset keverék kan

Kedves, aranyos, barátságos 3 év körüli basset keverék kan kutya, más kutyákkal nem mindig jön ki. Malomkert környékén kóborol. Érdeklődni: 06-20/220-55-22

Labrador keverék kölyök

Labrador mamától származó, 3 hónap körüli keverék kölyökkutya sürgősen gazdát keres! Megtalálója maximum 2 hétig tudja tartani! Kedves, aranyos, barátságos okos kiskutya! Más kutyák mellé is vihető! Érdeklődni: Kokas Boglárka (9-22ig) 06-20/582-4811

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában