Helyi közélet

2010.09.10. 15:28

MSZP-s óriásplakát: élt három napot

<p>Darabokra tépték Nagy László MSZP-s polgármester-jelölt választási óriásplakátját Nyíregyházán, a Debreceni úti felüljáró lábánál.</p>

Az elkövető(k) kilétét homály fedi, Nagy László szerint azonban az teljesen világos, hogy ilyen etikátlan, alattomos tetteknek nincs helye sem az országgyűlési, sem a helyhatósági választási kampányban.

– Az óriásplakát három nappal ezelőtt került ki, pénteken már így, leszaggatva találtunk rá. Egyértelműen a személyem és a pártom ellen irányuló véleménynyilvánításról van szó, hiszen a szomszédos hirdetőfelületeket nem bántották. Mindez sokat elárul, sőt minősíti a megyeszékhely politikai kúltúráját. Bízom benne, hogy a károkozás nem ismétlődik meg újra sehol a városban. A rongáló ellen nem teszünk feljelentést, ugyanakkor nyomatékosan kérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a másként gondolkodó jelölteket, azok személyét, programját, kampányát! – mondta el a szocialista párt jelöltje.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában