Helyi közélet

2010.09.16. 12:16

Szüreti vigasságok Kótajban

<p>Az idén újra megrendezik a szüreti vigasságokat főzőversennyel egybekötve Kótajban szeptember 18-án a Fráter kúria területén.</p>

A programsorozat 9 órakor szüreti felvonulással kezdődik. Az ünnepélyes megnyitó 10 órakor lesz, majd kulurális programokat láthatnak az érdeklődők. A műsorban fellépnek többek között a helyi és a környékbeli népdalkörök, hagyományőrző együttesek, a kótaji óvodások és iskolások, valamint néptáncegyüttesek. Lesz salsabemutató is, majd a versenyek eredményét 17 órakor hirdetik ki. Az esti órákban fellép az Everdance táncegyüttes (18 óra), a veríték Band (19 óra), a Bon Bon együttes (20 óra), majd 21 órakor tűzijátékkal fejeződik be a falunap.

Érdekes programok

Az érdeklődők lovas programokat is megtekinthetnek. Pónifogatok, egyes és kettes fogatok akadályhajtása kezdődik 10.20 órakor, lesz továbbá ló szépségverseny, zenés lovas bemutató, valamint keresik a térség legkisebb és legnagyobb lovát, legszebb fogatát. A fogatok vadászhajtása 14.20 órától lesz.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában