Helyi közélet

2010.10.04. 15:47

A képviselőtestületek és a közgyűlés lelkiismerete lesz a Jobbik

<p>Nyíregyháza - okan voksoltak a radikális változásra, a tisztességes, becsületes politizálásra – hangzott el a párt hétfői eredményértékelő sajtótájékoztatóján.</p>

Nyíregyháza új polgármesterét csak a választók fele támogatta, ugyanennyien voltak, akik elutasították dr. Kovács Ferencet! – emlékeztetett Vass Zoltán, a Jobbik városi elnöke. Hozzátette: – A városi önkormányzatba bekerült jobbikos képviselők a városvezetés lelkiismereteként garanciái lesznek annak, hogy a városban ne fordulhassanak elő korrupciógyanús ügyek, mutyizások.

Tiszavasvári a Jobbik „fővárosa”

Bakó József megyei alelnök elmondta: Magyarországon több mint 300 (megyénkben 40) képviselője és 3 polgármestere lett a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak. Öt jelölt jutott be a megyei közgyűlésbe. – Ez persze nem fölényes győzelem, a szebb jövő még várat magára, de az áprilisi és októberi választások eredményeként pártunk szerves része lett a hazai politikai életnek. Tiszavasváriban fölényes győzelmet aratott dr. Fülöp Erik polgármesterjelölt, a helyi képviselőtestület 11 tagjából hatan jobbikosok, így Tiszavasvári a Jobbik „fővárosa” lett, és az új erő mintavárosa lesz! A 2014-es választásokon sokkal nagyobb választói támogatásra számítunk. Számos település – jelenleg függetlenként induló – polgármesterjelöltje jelezte, hogy a következő választásokon már a Jobbik színeiben szeretné elnyerni a választói bizalmát.

- Palicz István -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában