Helyi közélet

2010.10.04. 14:34

Hasznos ismeretek a panel felújításához Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Hogyan fogjunk hozzá panelházunk felújításához? – teszi fe la nagy kérdést E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, de egyben válasszal is szolgál egy képzéssel egybekötött, díjtalan rendezvényen.</p>

Társasházak energiahatékonysági felújítását elősegítő projektmenedzsment képzést szervez október 7-én 9-től 15 óráig Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Kamaratermében az Óbudai Faluház felújításának kommunikációs partnere, az Energia Klub, az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata. A körbejárt kérdések: melyek az első lépések, ha egy panelház felújításába kíván fogni? Hogyan takaríthatja meg az energiafogyasztás akár 50%-át a beruházással? Milyen felmérések, döntések, dokumentumok szükségesek a finanszírozás megszerzéséhez, vagy a felújítás elkezdéséhez? Hogyan és mennyi idő alatt térülhet meg egy ilyen energiahatékonysági beruházás?

A képzés mindazoknak szól, akik érintettek iparosított technológiával készült épületek felújításában, azaz elsősorban közös képviselőknek, lakásszövetkezeti elnököknek, önkormányzati megbízottaknak, képviselőknek, energiagazdálkodási szakembereknek, pályázatíróknak. (Részletes program és jelentkezés: Hepp Attila, E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület 4400 Nyíregyháza, Malom u. 18/a, [email protected])

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában