Helyi közélet

2010.10.04. 01:13

Polgármesterek mondták Szabolcs-Szatmár-Beregben

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Polgármesterek mondták Szabolcs-Szatmár-Beregben</p>

Hovánszki György (Nyírlugos)
– Bár egyedül indultam a polgármesteri címért, így a végeredmény nem volt vitatott, ennek ellenére nagyon boldog vagyok. Annak is örülök, hogy a város szavazópolgárai közül ötvenhét százalék elment és leadta a voksát, s megerősítette az általam, illetve a képviselő-jelöltekkel közösen kidolgozott irányvonalat, programot. Mindez erőt ad a további munkámhoz, én a jövőben is az együttműködés embere kívánok lenni.

Balla Jánosné (Nyírbátor)
– Bíztam abban, hogy tovább folytathatom a munkát, s abban, hogy a választók értékelik az elmúlt nyolc évben végzett munkát. A kampány során is arra helyeztem a hangsúlyt, hogy bemutassam, mi történt a városban a mögöttünk hagyott években, s boldog vagyok, hogy a szavazáskor ez nyomott a legtöbbet a latba. A munkát folytatni kell, hiszen számos elkezdett beruházásunk van, de a legfontosabb a testület megalakulása lesz: mindenkivel asztalhoz kell ülni annak érdekében, hogy sikeresen működhessünk együtt a jövőben. Eddig sem volt egyszerű egyensúlyt teremteni a közgyűlésben, s ez a feladat most talán még nehezebb lesz.

Leleszi Tibor (Kisvárda)
– Köszönöm a kisvárdai lakosoknak a bizalmat, a korábban meghirdetett programom szerint számítok mindenki együttműködésére. A célom az, hogy közösen építsünk egy új Kisvárdát, egy olyan várost, amelyre mindenki büszke lehet. Az első feladatok között szerepel a munkahelyteremtés, ehhez pedig a helyi vállalkozók helyzetén kell javítanunk. Biztos vagyok abban, hogy együttműködéssel lehet városépítő és szépítő munkát végezni, visszaszerezni Kisvárda kistérségi rangját.

Berencsi Béla (Ibrány)
Számítottam a győzelemre, de arra, hogy ez ilyen nagy arányú lesz, arra nem. Többen mentek el szavazni, mint négy évvel ezelőtt, ami számomra nagy öröm, hiszen azt jelzi, a korábbinál többen szerették volna kinyilvánítani a véleményüket arról, milyen várost is szeretnének. Nincs titok: illetve ha van, az a mindennapos kapcsolattartás a lakossággal, illetve az, hogy az elmúlt négy évben nagyon intenzív volt a fejlesztés üteme. De azt hiszem, hogy a nagyarányú támogatottság nemcsak az elmúlt négy évnek szól: azt mondhatom, hogy 1975 óta ezt csinálom, mindenkinek ismerem a családját, sőt, a szülőket, nagyszülőket, dédszülőket is, ez pedig talán mindennél fontosabb.

- KM -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában