Helyi közélet

2010.11.15. 18:27

Fékhiba rossz helyen, rossz időben Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Az összes mozdítható tűzoltó bekapcsolódott az áru pakolásába egy szétszakadt kamion műszaki mentésénél hétfő délután Nyíregyházán.</p>

A kamion fagyasztott csirke rakománnyal tartott Záhony felől az M3-as autópálya felé a 403-as úton. Amikor a 41-es főúthoz ért a jármű, a sofőr fékezett, de lassítani nem sikerült. A kamion egyenesen nekiment a két főút körforgalmában lévő szalagkorlátnak, azt átszakította, majd orral előrebukva tetőre zuhant, a kamion pedig szétszakadt. A sofőrt sérülés miatt kórházba vitték, a rakományt a tűzoltók pakolták fel az útra. Ezt követően kamion mentővel próbálják talpra állítani a megmaradt roncsot.

A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására. A rendkívül sűrű forgalmat tereléssel igyekeztek biztosítani. Az anyagi kár több millió forint lehet. Az esti csúcs idején az autósor minden igyekezet ellenére minden irányban legalább fél kilométeresre duzzadt.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában