Helyi közélet

2010.11.15. 10:07

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Utánajártunk, valóban száz darab zsebkendőt rejt-e a százas csomag. Halálos gázolás történt Kisvárda közelében. Bemutattunk egy elképesztő pálcikás trükköt. Megnéztük, mégis telepítettek-e fix traffipaxot Nyíregyházán. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a múlt hét legjobb videóit a Szabolcs Online-on!

Valóban száz darab zsebkendőt rejt-e a százas csomag?

 
 

Gondolkodtak-e már azon, hogy a száz darabos papírzsebkendős csomagban vajon valóban száz darab található-e?

 

Halálos gázolás Kisvárda közelében

 
 

Halálos gázolás történt csütörtökön délelőtt Kisvárda és Pap között. Az elsődleges adatok szerint 11 óra 40 perc körül egy Ford Focus személygépkocsi letért a jobb padkára, a 4109-es úton haladva.

 

Elképesztő: íme az egy pálcikával négyet trükk!

 
 

Hogyan videónk valószínűleg az eddigi legegyszerűbb feladatot állítja elénk, hiszen egyetlen pálcikával négy másikat kell a magasba emelnünk. Első olvasatra roppant könnyűnek tűnik, de egyáltalán nem olyan egyszerű.

 

Mégis telepítettek fix traffipaxot Nyíregyházán?

 
 Egyre több forrásból érkezett felénk jelzés, hogy bizony a Bethlen és a Moszkva utca kereszteződésében gyanús kamerarendszer került kiépítésre a napokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában