Helyi közélet

2010.11.11. 17:22

Sok az álláskereső Tiszavasváriban

<p>Tiszavasvári Város önkormányzata az Észak-Alföldi Regionális Munkaügyi Központ helyi Kirendeltsége valamint a helyi Középiskola, Szakiskola és Kollégium Állásbörzét tartott november 10- én a Városi Sportcsarnokban. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében több mint 53 ezer regisztrált álláskereső van.</p>

A helyi munkaügyi központ adatai szerint több mint 2000 regisztrált álláskereső van Tiszavasváriban és a kistérségben. A munkanélküliség helyzete a 90-es évek közepén lezajlott vegyipari privatizáció utáni indult rohamos hanyatlásának a városban. A rendezvényen kiállító cégek a környék jelentős foglalkoztatói a közeli nagyvárosokból Nyíregyházáról, Debrecenből érkeztek. A rendezvényen sok más mellett a Honvédség és a Rendőrség is standot állított, mivel rendészeti oktatás is zajlik a helyi középiskolában. A kiállító cégek standjainak bemutatkozása mellett számos kiegészítő program is várta az érdeklődőket.

- Balogh Tamás / KeletPress Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában