Helyi közélet

2011.01.27. 10:18

Honnan tudhatom, hogy megátkoztak?

<p>Erre a kérdésre is választ kaphat a kedves olvasó Bánki Noémi spiritiszta szakértőtől a mai Ezotéria rovatunkban. Ha Önnek is kérdése lenne a szellemvilág nagyasszonyától, akkor írjon neki a [email protected] e-mail címre!</p>

Tisztelt hölgyem!

Kérdésem az lenne, hogy honnan lehet tudni, hogy valakin átok vagy rontás van?

Pl.: 25 éves vagyok és nem volt még barátnőm, annak ellenére, hogy sohasem adom fel! Rengeteg próbálkozásom volt már, nagyon sokszor úgy tűnt, hogy összejövök az adott lánnyal, de valami mindig közbejön! Lehet ez rontás? Ha igen, mit és hogyan tehetek ellene?

Köszönöm, és a választ is! További szép napot!

- Rontásokon és átkokon belül is több típust különböztetünk meg, vannak olyan mágiák, amelyek kimondottan üzletiek, vagy magánéletiek, de ismeretesek olyanok is, melyek az egészségi állapotra hatnak.

A rontások, illetve átkok nagyon könnyen felismerhetőek:

- ritkább esetekben szúrós szagok, fényjelenségek, fekete árnyak

- mindent elkövetsz a siker érdekében, s valamilyen külső hatás leblokkol, lefékez

- sorozatosan az utolsó percben lemondják, vagy éppen nem tudsz elmenni, esetleg valamilyen külső tényező miatt meghiúsulnak üzleti tárgyalásaid

- előfordulhatnak különböző parajelenségek is, bár ezek csak különböző mágia típusoknál jelentkeznek

- úgy érzed mintha börtönben lennél, semmilyen lehetőség nem tud hozzád eljutni ami előre vihetne vagy segíthetne rajtad

- önhibádon kívül emberi kapcsolataid zátonyra futnak

- úgy érzed megfeneklett az életed, melyből nem látsz kiutat

-megéled a tehetetlenségedet, de fontos, hogy mindig külső tényező hatása miatt

Kedves Noémi!

Olvastam a cikket Önről a Szabolcs Online-on, és felkeltette az érdeklődésemet! Voltam már én is olyan jósnál, aki ezt a szerelmi kötést ajánlotta nekem, de nem igazán hittem benne, és nem is csináltattam meg! Már csak azért sem, mert az, amit jósolt nekem, nem jött be!

Most szeretném Öntől megkérdezni, hogy mi várható a szerelmi életemmel kapcsolatban. Lassan 5 hónapja egyedül vagyok, a vőlegényemmel szakítottam, mert megcsalt! Szeretném tudni,hogy mikor talál rám az igaz szerelem, hogyha van ilyen.

Várom mihamarabbi válaszát!

- Annak, hogy ezt a szerelmi kötést nem csináltattad meg, nagyon örülök, hiszen szerelmet és szeretet venni ilyen módon nem lehet. Sajnos nagyon sokan kínálják az efféle szolgáltatásokat a boldogság reményében. Egy ilyen csalódás, amin te keresztül mentél, egy ideig kihat az ember életére, hiszen minden kapcsolatot meg kell gyászolnunk, még akkor is, ha ez rövid ideig tart. Három-négy hónapon belül, amikor már teljesen letisztul a lelked a fájdalomtól megfogod találni azt, akire vársz.

Szia Noémi!

Én egy 29 éves nő vagyok, aki 2 éve beleszeretett egy nős pasiba. Tudom, hogy hiba volt, de most már késő. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e rá várnom, elhagyja a feleségét, vagy lépjek tovább?

-Nem ismerem a körülményeket, azok kimenetelét, és elkeseríteni sem akarlak, de a statisztika alapján, százból csupűn egy férfi hagyja el a családját a szerető miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában