Helyi közélet

2011.02.18. 18:07

Jobbik: A kisebbség döntene a többség sorsáról

<p>Nemhogy két hét, két év sem lesz elegendő, hogy megerősítsük a közbiztonságot Magyarországon, ha nem történik radikális változás, törvényi szigorítás! – hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Adorján Béla, a megyei közgyűlés jobbikos tagja, utalva a Tiszavasváriban, Kocsordon és Rakamazon történt, nagy visszhangot kiváltó bűncselekményekre.</p>

– A Jobbik kész utcára vonulni ezeken a településeken a jogkövető, tisztességes emberek és az ártatlan áldozatok védelmében – tette hozzá. Felvetette: jóval erőteljesebben kellene fellépni a színesfémtolvajokkal és azokkal szemben, akik tettükkel egy egész közösségnek ártanak, miként történt ez legutóbb a nagykállói ivóvíztelepen.

Apáti István országgyűlési képviselő kifejtette: a Jobbik továbbra is érdemi javaslatokkal segíti az alkotmányozást. Elutasítja ugyanakkor, hogy a gyermekek után is járjon szavazati jog, mert félő, hogy ezzel a lépéssel egy „nagy szaporulatnak örvendő kisebbség kezébe adnánk az ország jövőjét, ami felérne egy nemzet- és hazaárulással” – fogalmazott.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában