Helyi közélet

2011.02.02. 14:11

Minden, amit tudni szeretne az átkokról!

<p>Ismét jelentkezik portálunk ezotéria rovata, ahol Bánki Noémi spiritiszta szakértő válaszol olvasóink kérdéseire. Mai írásunk kissé rendhagyó lesz, hisz rengetegen kérdezték Noémit az átkokról, sokan érzik úgy, hogy rontás van rajtuk, így szakértőnk egyben válaszolja meg a feltett kérdéseket.</p>

Ha Ön is kérdezne Noémitől, akkor megteheti ezt a [email protected] e-mail címen!


Kedves Noémi! 

Én egy 24 éves lány vagyok, és úgy érzem magam, mint akit elátkoztak. Egyszerűen semmi nem akar összejönni. Már már 8. hónapja próbálok munkát keresni, de egyszerűen semmi nem jön össze. Nem túlzok, kb. 80 önéletrajzot küldtem már el és rengeteg helyen voltam személyesen is, ahová megfelelnék, de valamiért sohasem rám esik a választás, mindig valamilyen okkal elutasítanak. Úgy érzem, mintha valaki mindig alám ásna, vagy elátkoztak volna. A családommal is egyre nehezebben jövök ki, mindennap veszekszünk. Már sokszor az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben. Teljesen el vagyok keseredve. Az iskola befejezése óta, az életem csak egy helyben áll, semerre sem tudok továbblépni, úgy érzem nincs kiút. Olyan, mintha iszapba süllyednék, egyre lejjebb és lejjebb, és már nem sok kell ahhoz, hogy megfulladjak.

Kérlek, válaszolj minél hamarabb, hogy mi a teendő ilyenkor. Létezik-e hogy valaki megátkozott.    

Előre is köszönöm!


Tisztelt Bánki Noémi!

A SZON-on olvastam erről a lehetőségről. Nem tudom, van,-e rontás rajtam, vagy a karmám miatt, de mostanában nem jól alakulnak a dolgaim. Semmi jövedelmem, a jobb kézfejem is eltört novemberben, de sajnos nem forrt össze a csont, ezért január 24-én műtik és utána még 6-8 hét gipsz. És a barátnőm is a szakított, mert a boszorkány barátnője azt jósolta neki, ha nem megy Londonba dolgozni nem lesz autója.

Kérdéseim: mit tegyek, hogy boldog legyek? Családot akarok és gyerekeket még az idén. A barátnőm lesz-e a feleségem, vagy már semmi esély a közös jövőre? Ízületi problémák miatt szeretnék a víz-fűtés szerelés helyett valami mást, könnyebbet, jövedelmezőbbet csinálni, esetleg vállalkozásba kezdeni.

Most, hogy dolgozni nem tudok, szeretnék valami jó tanfolyamot elvégezni, amivel könnyebb vállalkozást elindítani, vagy elhelyezkedni.

A segítségét előre is köszönöm.


Kedves Noémi!

2010 nyarán voltam egy jósnál, akitől segítséget vártam a problémáimra. Évek óta nem jön össze egyetlen egy párkapsolatom se, épp hogy elkezdődik, szinte véget is ér, és sose azért, mert én tettem valamit, hanem a "társ" volt exének női praktikái vetettek véget mindig a kapcsolatomnak, pl. öngyilkossági kísérlete, érzelmi zsarolások. A baráti kapcsolataim se alakultak jól. Gondoltam, rontás vagy átok van rajtam. Ezért döntöttem úgy, hogy felkeresek egy olyan embert, aki segíthet. Ez volt több, mint fél éve. Akkor azt mondta a jós, hogy van az életemben egy magát barátnak mondott nő, aki ott tesz keresztbe a hátam mögött, ahol csak tud, vigyázzak vele, és tartsam magam távol tőle.

De sajnos ezt nem tehettem meg, hiszen a kolléganőmről volt szó. Ő egy boldogtalan ember, nem él jól a férjével, élete arról szól, hogy mindenkit kibeszéljen, és mindenkitől sajnál mindent. Az ember szemébe kedves, de háta mögött egy gonosz teremtés. Én tanult, két diplomás fiatal vagyok, aki az életben elég sok mindent elértem, amit ő nem nézett jó szemmel. Akik szerettek a munkahelyemen, azokat ellenem próbálta fordítani különböző hazugságokkal: mint. pl. főnök szeretője vagyok, kicsináltam a volt kolléganőimet, és vele is ezt teszem (ezt azért állítja, mert a munkájával nincsenek megelégedve). És sorolhatnám, nekem milyen fájó, és hazug dolgokat állít rólam. Azt hittem, hogy az a hölgy segíteni fog, rám tette a piros kis fonalat, és egy szertartáson részt vettem, de az életem semmit nem változott pozitív irányban.

Max. annyit, hogy a hölgyet el akarták bocsátani a munkahelyről, ezért elment táppénzre, és azóta is azon van, közben akivel csak találkozik, mindenkinek rólam hazudik, engem okol a boldogtalan életéért, a sikertelenségeiért.

Magyarul, ha volt is átok, vagy rontás rajtam, nem hiszem, hogy sikerült levenni. És sajnos lelkileg teljesen ki vagyok merülve, mert én egy becsületes, tisztességesen élő, segítőkész ember vagyok, és nehezen viselem el, ha rosszat gondolnak rólam az emberek, ha nem köszönnek nekem a munkahelyemen, mert valaki rosszat terjeszt rólam.

Ön szerint miért alakul így az életem? Mit tegyek? Ön tud ebben segíteni nekem? Ha igen, hol tudom felvenni a kapcsolatot Önnel?

Segítségét előre is köszönöm!


Kedves Noémi!

Aránylag jó menő vállalkozásom volt, de vagy öt éve szerintem elátkoztak, és az óta semmi nem sikerül, főleg az üzletben, munkában.


Szia kedves Noémi!

Lassan másfél éve összejöttem egy lánnyal, akivel nagyon jól megértettük egymást, de végül szétváltunk 3 hónap után.

Azóta nem nagyon éreztem magam boldognak, és párkapcsolatom sem volt, csak néhány futó kaland.

25 éves vagyok, és szeretnék családot alapítani, de valahogy nem keresik a lányok a társaságomat. Van egy lány, akivel több mint négy évig voltam együtt, és bármikor számíthattam rá, mint barátra, a szakításunk után is. Most ő is teljesen elfordult tőlem, miközben velem szeretné leélni az életét! Kb. 10 üzenetből 1-re válaszol és konkrétan leírja, hogy szeret, de fél, hogy csalódni fog bennem! A háztartásban is sorozatosan hibásodnak meg a gépek, és sokszor van olyan érzésem, hogy elátkoztak. Lehetséges, hogy elátkoztak vagy csak a pozitív gondolatok hiánya okozza ezt az egészet?

Az átok ellen mit lehet tenni?

Előre is köszönöm a válaszod.


Kedves Noémi!

Elnézést kérek a zavarásért, de az elmúlt 15 évben olyan mértékben romlott a helyzetünk, hogy kénytelen vagyok belátni, amit már néhányan mondogatnak: "Valaki elátkozott bennünket". Van rá mód, hogy ezt kiküszöböljük? Nem szeretnék ártani annak, aki ezt teszi velünk, de már annyi baj ért minket, hogy szeretném, ha befejeződne és végre fellélegezhetnénk.


Kedves Noémi!

Az utóbbi hónapokban mintha valami láthatatlan erő, vagy átok gátolna az előrejutásban. Próbálok pozitívan állni a dolgokhoz, új terveket szőni, de semmi nem úgy alakul, ahogy eltervezem. Az utolsó pillanatban mindig közbe jön valami. Legyen szó munkáról, családról..stb. A gyerekeimmel kapcsolatban sem mennek úgy a dolgok, ahogy szeretném. Tud nekem segíteni? Rossz úton járok? Tud valamit mondani azzal kapcsolatban, mire számíthatok az elkövetkezendő időszakban? Minden érdekel.


Kedves Bánki Noémi!

38 éves vagyok. Szeretném segítségét kérni az alábbiakban.

Rontás vagy átok, nem tudom, de valami biztos, hogy van rajtam. 2010. áprilisában egy 3 évig tartó párkapcsolat véget ért, ami elég kellemetlenül záródott le.

Azóta sem a pénzügyi dolgaim, sem a magánéletem nem tud helyrerázódni, mindig falakba ütközöm.

Egy valamivel védekezem - és talán most lekerülhet rólam ez a rontás -, hiszek abban, hogyha szalagot kötök a csuklómra, és magától leoldódik, akkor egy rontás lehullik rólam.

Volt már rá példa, de a mostani nem akar kikötődni, és ez a szalag már hetek óta, sőt, már több mint 2 hónapja nem lazul. Lehet, hogy gyerekes dolog, de hiszek az erejében, és minden másban is.

Tanácsát kérném, hogy szabadulhatok meg végleg a rontástól, vagy átoktól, hogy végre rendeződhessen az életem minden téren.

Igyekszem pozitívan állni a mindennapokhoz, persze, nem tagadom, nem mindig sikerül, de az akarat meg van.

Tanácsát és segítségét köszönöm!


Kedves levélíróink!

Az átkokkal már korábban is foglalkoztunk, most közreadnék az átokról egy széleskörű leírást, remélve, hogy ezzel minden kérdésre választ adok.

Az elmúlt években nagy divatot öltött az a nézet, mely alapján ha bárkinek nem úgy megy az élete szekere, nem úgy sikerülnek a dolgai, vagy szerencsétlen a szerelemben, akkor azt biztosan megrontották, vagy el van átkozva.

A valóság azonban teljesen mást tükröz. Nagyon sokan keresnek fel engem is, hasonló problémával, azt gondolják valamilyen negatív hatás áldozatai. Tapasztalataim alapján nagyon csekély mértékben beszélünk valóban rontásról és átokról, sokszor előfordul, hogy valaki nem jól csinál valamit, vagy nincs az útján, esetleg nem vonzza be a lehetőségeket, s ezért gondolja, hogy negatív energia áldozata.

Jelenleg több mint 1500 fajta negatív erőt különböztetünk meg a leggyengébbtől a legerősebb hatásig. A „legdurvább” és legagresszívebb az átok, majd ezt a rontás és szerelmi kötés követi, utána jön a mentális blokk, a sort pedig a „szemmel verés” zárja.

Az itt felsorolt energiák mind romboló és pusztító erejűek, melyek a gyengébbek is képesek akár tönkre tenni az ember életét, főleg akkor, ha azt az illető nem veszi észre időben, vagy nem vesz róla tudomást, és ezáltal nem kap megfelelő segítséget. Ezek a negatív energiák tisztíthatóak, nincs olyan mágia, aminek ne lenne meg a pozitív párja, tehát minden negatív rezgésnek van "ellenszere". Egy negatív hatás addig van az emberen, míg az tisztításra nem kerül, vagy felül nem írja a szeretet. Tehát tévhit az, hogy egy átok vagy egy rontás idővel lekerül az adott személyről. Csak és kizárólag akkor szűnik meg, ha az illető személy leveteti magáról.

Rontásokon és átkokon belül is több típust különböztetünk meg. Vannak olyan mágiák, amelyek kimondottan üzleti vagy magánéleti jellegűek, de ismeretesek olyanok is, melyek az egészségi állapotra hatnak.


A rontások illetve átkok nagyon könnyen felismerhetőek:

- ritkább esetekben szúrós szagok, fényjelenségek, fekete árnyak;

- mindent elkövetsz a siker érdekében, s valamilyen külső hatás leblokkol, lefékez;

- sorozatosan az utolsó percben lemondják, vagy éppen nem tudsz elmenni, esetleg valamilyen külső tényező miatt meghiúsulnak üzleti tárgyalásaid;

- előfordulhatnak különböző parajelenségek, bár ezek csak különböző mágia típusoknál jelentkeznek;

- úgy érzed, mintha börtönben lennél, semmilyen lehetőség nem tud hozzád eljutni, ami előre vihetne vagy segíthetne rajtad;

- önhibádon kívül emberi kapcsolataid zátonyra futnak;

- úgy érzed, megfeneklett az életed, melyből nem látsz kiutat;

- megéled a tehetetlenséged, de fontos, hogy mindig külső tényező hatása miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában