Helyi közélet

2011.02.28. 12:17

Nem lehet gyermekem! Miért?

<p>Ezotéria rovatunk mostani részében többek közt erre a kérdésre is választ kapunk Bánki Noémi spiritiszta szakértőtől, de szó lesz még a kölönböző szerelmi kötésekről, valamint azok hatásairól is. Ha Önnek is kérdése lenne ezoterikus szakértőnkhöz, írjon neki bátran a [email protected] e-mail címre.</p>

Kedves Noémi!

Több vetélésem volt már, és tartok tőle, hogy nem tudok egy babát kihordani. El vagyok keseredve, mert fiatalabb koromban (20 éves voltam akkor) elvesztettem egy magzatot, és most, amikor mindennél jobban vágyom egy gyerekre, nem sikerül megtartani. Kérlek, írj pár bíztató sort, amiből erőt meríthetek.

Nagyon köszönöm a válaszod: Melinda

Szia, Noémi!

Nekem sajnos nem lehet gyermekem, amit a férjemmel el is fogadtunk. A sógornőmnek viszont több vetélése is volt, amitől, persze, rettenetesen elkeseredett, mert fél attól, hogy nem leeht gyereke. Tudsz nekünk is jó tanárccsal szolgálni? Egyébként rendszeresen olvassuk a cikkeidet, és nagyon örülünk, hogy lehetőség van arra, hogy kérdezhessünk tőled.

Köszönettel: Emese és Ági

Kedves Lányok!

Érdemes különválasztanunk a gyermektelenséget és a vetélést. Ezoterikus szempontból minden vetélés jelzés értékű, hogy a lélek még nem készült föl földi életére, ezért inkább nem akar leszületni. Annak, hogy egy lélek visszavonul, nagyon sok oka lehet, említenék pár példát az érthetőség kedvéért.

Van olyan, hogy a leszületendő lélek megijed a feladatoktól. Az is előfordulhat, hogy nem megfelelőek a viszonyok arra, hogy meg tudjon születni. Például előfordulhat, hogy valamilyen karmikus adósságot kell átélnie, vagy valamelyik szülő nem érett meg, esetleg tiltakozik a feladat ellen.

Az esetek többségében egy későbbi időpontban bekövetkezhet a szülés. A gyermektelenség fejlődési szemszögből nézve mindenféleképpen azt mutatja, hogy változtatnunk kell magunkban valamit.

A gyermektelenség okát is mindig mélyebben kell keresnünk. Előfordulhat, hogy akár a tudatos tudatunkban, akár a tudattalanunkban mi magunk akadályozzuk a fogantatást, mondjuk félelmeink, rejtett csalódásaink miatt. Többféle módszer van ennek a felderítésére, például a hipnózis, ahol a terapeuta végig tudja vezetni, mi a probléma oka.


Szia, Noémi!

Tudom, hogy nagy szaktekintély vagy ezoterikus körökben, és minden mágia típusban otthonosan mozogsz. Az én kérdésem az lenne, hogy milyen kötési formákat ismersz, és ezeknek mik a hatásai? Andor

Kedves Noémi!

Nem tudom, mi lehet velem a probléma, de van egy lány, akit nem régen ismerek (nekem van barátnőm), és megtudtam, hogy ő szerelmes lett belém. A baj az, hogy én hiába utasítottam vissza őt, nem érdekli, sőt, annál jobban nyomul. Tudomásom van róla, hogy ismer egy öregasszonyt, aki ért a fekete mágiához, és félek attól, nehogy így akarjon megfogni engem.

Kérlek, adj valami útmutatót, milyen hatásokra számíthatok! Tamás

Most olyan kötési formákról számolunk be, melyet a világ különböző részein alkalmaznak. A kötéseknek több fajta formája létezik, szellemi, lelki és fizikai, de ismeretesek különböző szexuális kötések is és vágyfokozó energialáncok is.

- Duáliskötésnek nevezik a legerőteljesebb kötési formát, melyet Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában alkalmaznak. A lényege az, hogy az ember a másikban az igazit és a nagy szerelem eljövetelét látja, s képes magával évekig elhitetni ezt. Nálunk ritka, vagy egyáltalán nem ismeretes.

-Tükörkötés az egyik legelterjettebb kötési forma, amely nemcsak nálunk, hanem a világ minden részén használatos. Ennek a lényege az, hogy csak a kiszemelt személyt kötik be a megrendelőhöz, igazából egy egyoldalú kötést hoznak létre, ezzel kiszolgáltatottá teszik az adott személyt.

- Van a szexuális kötési forma, ami csak annyiról szól, hogy két embert szexuálisan egymáshoz láncolnak.

-Lépés mágiája, ez is ismeretes szinte az egész világon, amikor valakinek program szerint, próbálják beépíteni az életébe, hogy a másikat keresned kell, menned kell hozzá és látnod kell őt

- Vannak a tudati kötések, amikor mindenféle gondolati minta a fejedben van, ami nem az önálló gondolatod, de mégis úgy éled meg. Ez is gyakori misztérium.

-Visszatérő, hazatérő kötésnek szokták emlegetni, azt a mágia típust, amit akkor alkalmaznak, amikor azt akarják, hogy valaki visszamenjen az adott személyhez, amikor például elhagyta a családját, a barátnőjét, ez főként nálunk és környező országokban használatos.

Akármelyik mágiatípust vesszük alapul, mindegyikben az a közös, hogy érzelmeket generálni és előállítani egyik sem tud. Többször leírtam már, hogy a kötések működnek, mint energetikai láncok két ember között, de szeretet és szerelmet létrehozni egyik sem tud. Remélem, mindenki megtalálja a párját és a boldogságát az életben anélkül, hogy ezeket a kötési módszereket alkalmazná vagy alkalmaztatná.

 - A. N. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában