Helyi közélet

2011.05.15. 09:11

Mi történt szombaton megyénkben?

<p>Nézze meg, mi történt szombaton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!</p>

Kör-tánc Nyíregyházán

Nyíregyháza - Boros Betty mandalafestő és Barkóczi Beáta tradicionális indiai táncos közös bemutatóját láthatták az érdeklődők szombat este a Móricz Zsigmond Színházban.

Öhönforgató verseny Tiszavasváriban

Tiszavasvári - Százak vettek részt szombaton a VII. Tiszavasvári Öhönforgató Verseny és Néptánctalálkozón, az egész napos rendezvénynek a városi strand területe adott otthont.

Három megye szombati szépségei

Edit 20 éves kenézlői lány banki szakügyintézőnek tanul. A hajdúnánási Judit továbbtanuláson gondolkodik. A balkányi Bodogán Kitti párját ajándékozza meg a felvételekkel születésnapja alkalmából.

Centenáriumi ünnep Kisvárdán

Kisvárda - A kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. E jeles alkalomból az év során több rendezvényt tartottak és tartanak még az év hátralévő hónapjaiban.

Pénteki bulikörkép megyénkből

Fotósaink ezúttal sem pihentek, nekivágtak a pénteki éjszakának, és rengeteg fotót készítettek, hogy megörökítsék a buli pillanatait. Nézze meg a fotókat!

Kulturális központok a szabadidő értelmes eltöltéséért

Kisvárda - A Falvak Kultúrájáért Alapítvány küldetése a kulturálisan hátrányos helyzetben lévő települések és társadalmi csoportok életminőségének fejlesztése.

Nem árt a figyelem, ha ereszt az eresz

Nyíregyháza - A szélsőséges időjárás, a kemény tél során az épületek vízelvezető rendszere komoly terhelésnek volt kitéve az elmúlt hónapokban. Az őszi levelek, a fagy, a hőingadozás és a rengeteg csapadék mind hatással volt rá.

Futás a fénybe

Nyíregyháza - Második alkalommal tartott Sport és családi napot a fogyatékkal és nem fogyatékkal élőknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzata szombaton. Fotó: Sipeki Péter

SÉTA: Önkéntesség a Zrínyiben

Nyíregyháza - Az önkéntesség nagyon jó dolog! Úgy érzed tettél valamit a környezetért, másokért ez által magadért is. Nagyon jó az ismerkedésre, barátságok kiépítésére. A Zrínyi Ilona Gimnázium kis önkéntes csapatát Szilágyi László tanár úrnak köszönhetjük!

A megoldás: Ivartalanítás

Úgy vesszük észre, hogy az ember már lépten nyomon segítségre szoruló kutyákba, gazdit kereső kölykökbe botlik, akármerre is jár. Mindennapos látvány sajnos, hogy a városban kisebb nagyobb termetű kóbor kutyák próbálnak emberekhez közeledni, vagy éppen ellenkezőleg, a negatív tapasztalatok miatt menekülni előlük. Pedig van erre megoldás : Ivartalanítás! - írja a PCAS egyesület

Olvasónk írja: Albániában jártam

Jól tudom, hogy ez a cím első olvasatra semmi hírértéket nem sejtet, magánügy. Én mégis szeretném megosztani a tisztelt olvasóval egy-két ottani tapasztalatomat, amelyek pozitívan hatottak rám.

Betont törtek a tűzoltók az Érpatakon emésztőbe zuhant ló mentéséért

Érpatak-Nyíregyháza-Újfehértó - Szombat reggel egy Érpataki portára igyekeztek a nyíregyházi és az újfehértói tűzoltók, ahol egy használaton kívüli emésztőbe zuhant egy ló

A színpadon forgott a film

Nyíregyháza - Meg lehet tanulni, hogy a csillogás mögött olykor igazi, máskor festett drámák húzódnak meg.

Hétvégi programok Szabolcs-Szatmár-Beregben

Itt megnézheti, hogy milyen programok várják a hétvégén a megyében!

Kitti, szombat szépe

A balkányi Bodogán Kitti úgy gondolta, hogy fotósorozatával ajándékozza meg párját születésnapja alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában