Helyi közélet

2011.05.30. 17:18

Több mint kétezren kerekeztek a Michelin Bringafesztiválon

<p>Nyíregyháza - Nagyszabású, sokakat megmozgató, színes esemény volt a Michelin Hungária első Bringafesztiválja, mellyel a biztonságos kerekezésre hívták fel a figyelmet május 28-án Nyíregyházán.</p>

Ismertek már a pontos számok is: 2264 résztvevő regisztrált a bringás programokra. A legkisebbeknek szervezett Junior Bike programon több mint ötszáz gyerek vett részt, akik örömmel fogadták a Michelin Hungária ajándékát, a kerékpáros sisakot. A Vidám Kerekezésen mintegy ezerötszázan tekertek Nyíregyháza legszebb zöldövezeti részén, míg az igazi megmérettetésen, a Nyíregyháza -Tokaj távon kettőszáznegyvenen keresték a bringás kihívásokat.

Ez a Bringafesztivál korosztálytól függetlenül a legkülönfélébb edzettségű kerekezőknek kínált programot, s bár a BringaRally verseny volt, a nap egészének középpontjában a közlekedésbiztonság állt. A kerékpáros sisak mellett a gyerekeket és felnőtteket egyaránt számos olyan ajándékkal, játékos feladattal várták, amelyek a biztonságos bringázáshoz kapcsolódtak. Ezzel kívánt a Michelin Hungária a régió felelős és aktív szereplőjeként hozzájárulni a közúti biztonság javításához.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában