Helyi közélet

2011.06.25. 17:39

Diplomaosztó a Főiskolán

<p>Nyíregyháza - Két repülőtere van Nyíregyházának –&nbsp; lepte meg a kijelentéssel szombat délelőtt a Nyíregyházi Főiskola diplomaosztóján a rektor a hallgatóságot. Jánosi Zoltán megmagyarázta a talányt.</p>

– Az egyik a Tokaji úton, a városból kifelé menet a jobb oldalon van, ahonnan a motoros és sárkány repülők emelkednek a magasba, vagyis ahol a pilóták gyakorlati képzésüket kapják, a légi közlekedési hajózó szakirányos hallgatóink közül. A másik a Sóstói ás a Kótaji utak által határolt terület, ami szellemi és morális repülőtér, amit úgy neveznek, hogy Nyíregyházi Főiskola.

 Rektor úr szép szavak kíséretében búcsúzott a végzős hallgatóktól, majd jutalmakat adott át. A hallgatók is méltó szavakkal sorolták fel az elmúlt évek emlékeit, hisz örökre szívükbe zárták az intézményt. A turnusonként több mint 130 hallgató ezután egyenként vette át a tanulmányok sikerét igazoló oklevelet, azaz a diplomát. Végül a rokonok virágaival köszöntve hagyták maguk mögött a főiskolát.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában