Helyi közélet

2011.06.13. 10:49

Édes volt a szabolcsi siker Debrecenben

A szombaton megtartott 9-ik Gál Sándor Emlékversenyen a cégvezető, Szabó Sándor  cukrászmester maga is megmérettetett nem kis sikereket elérve.

A szombaton megtartott 9-ik Gál Sándor Emlékversenyen a cégvezető, Szabó Sándor  cukrászmester maga is megmérettetett nem kis sikereket elérve. Megmérettetett nem csak a versenyen, szakmai körökben, hanem a saját dolgozói előtt példát mutatva hivatása elkötelezettjeként. Szakmaszeretete ismét meghozta gyümölcsét. Cukrász artisztikai kategóriában legmagasabb pontozással aranyérmet ért el. A karamellből készítet versenymunkája nagy csodálatot váltott ki. Az ember lelkét megérintő virág kompozíciójával, finom, elkápráztató színeivel, a legújabb trendeknek, szakmai irányoknak megfelelően, igazán impozáns munkával magasra tette a mércét.

Szakmai alázata magyar és külföldi tanulmányútjai  meghozták gyümölcsüket. A mesternek nagy örömére szolgált, hogy húga Szabó Tímea, aki szintén cukrász  és a családi vállalkozásban dolgozik, harmadik helyezést élt el. Versenymunkája mesejelenetet ábrázolt egy rajzfilmfiguráról, Csőrikéről. Bizonyára témaválasztását az is elősegítette, hogy nemrégiben Csőrike elnevezésű fagylalt különlegességet vezettek be a cukrászdában Szabó Csaba testvérükkel, aki szintén cukrász. Pályafutásukhoz, vállalkozásukhoz további sikereket kívánunk!

- Pusztai Sándor -

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában