Helyi közélet

2011.06.27. 07:36

Ez történt vasárnap Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

<p>Nézze meg, melyek voltak a vasárnapi nap legfontosabb hírei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!</p>

A 2011-es magyar EU elnökségi feladatok átadására július elsején kerül sor Varsóban.

Egyre több speciális várakozási engedéllyel rendelkező orvos használja ingyen Nyíregyháza fizetőparkolóit.

A nemzetközi Liszt év alkalmából számos fesztivált és koncertet szerveznek a világ minden táján a nagy romantikus zeneszerző születésének 200-ik évfordulója tiszteletére.

Többször megesik, hogy csak később kerül egy-egy lapszám a kezembe, így történt ez most is. A napokban olvastam a június 9-i Keletet, és megakadt a szemem az „Érvek a huszártelepi iskola ellen” című cikken.

Összegyűjtöttük Önöknek három megye nap szépeit vasárnap. Nézze meg a képeket és a videókat!

Aki megteheti, fejest ugrik a nyaralásba. Vastagabb pénztárcával, masszívabb bankkártyával irány a külföld, de a hazai úticélok sem vesztettek a varázsukból.

Vasárnap 10 órakor nyíltak meg a Római katolikus nagytemplom kapui, hogy a hívők Úrnapi körmenetre induljanak a belvárosban négy stációnál megállva.

Olaszországi gyümölcsös farmokról hozta a többször is tanulmányozott mintát. Aztán tavaly belevágott és két hektárnyi felületen jéghálót húzott a család almáskertje fölé.

Ingyenesen megvizsgálják a napszemüvegeket, gyermekjátékokat és háztartási elektromos készülékeket.

Mióta bevezettük az internetet, szinte éjjel-nappal a számítógép előtt ül a fiam. A gépet családunk minden tagja használja, én és a nejem munkára, a két gyerek szörfözésre, játékra - kezdte olvasónk.

Ezek voltak a lelátóról beszerzett információk, amelyek megjelentek internetes portálunkon. Később kiderült, hogy ennek nem igazán örültek az érintettek. A tárgyalások sokáig folytatódtak, voltak akik többször is bementek egyeztetni. Utóljára Boukar hagyta el a stadiont jóval este kilenc után nyilatkozott a két érintett tulajdonos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában