Helyi közélet

2011.07.12. 15:35

A kivágott fák helyett ültetnek is

Nyíregyháza - Mint ahogy arról többször beszámoltunk, zajlik a belvárosi utak szabályozása, átépítése, kerékpárutak kialakítása.

Nyíregyháza - Mint ahogy arról többször beszámoltunk, zajlik a belvárosi utak szabályozása, átépítése, kerékpárutak kialakítása. A már meglévő közlekedési létesítmények korszerűsítése, fejlesztése és az új közlekedési létesítmények építése során a kivitelező feladata az Egyház-Síp utca, Mártírok tere, valamint a Bercsényi út kivitelezése, továbbá a kellemes környezetet biztosító, és a megnövekedett gépjármű forgalom zaj- és károsanyag kibocsátásának hatását csökkentő lombos fák és cserjék telepítése, s a füvesítés. Az 1. számú posta mellett, a Bercsényi utcán megvalósult közlekedésfejlesztéshez kapcsolódóan 20 gömbjuharfát ültettek tavaly.

A Bethlen Gábor utcán, a Színészház előtti területen a kivitelezés alatt lévő jelzőlámpás csomópont szegélykorrekciója miatt a forgalombiztonságot veszélyeztető 4 túlkoros fát vágtak ki tegnap és ma, s ezzel együtt 5 túlkoros fából álló, színes lombú juhar fasort telepítenek. Az Egyház–Síp utca között lévő területen a kivitelezést követően a parkolás elősegítése érdekében területrendezésre, és további 10-15 fa ültetésére kerül sor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában