Helyi közélet

2011.07.04. 17:54

Állati balszerencse Petneházán

Petneháza - Egy megrakott teherautó borult árokba és ütközött villanyoszlopnak hétfőn Petneháza belterületén egy méh miatt.

Petneháza - Egy megrakott teherautó borult árokba és ütközött villanyoszlopnak hétfőn Petneháza belterületén egy méh miatt. Az elsődleges információ szerint egy Renault típusú teherjármű tartott Petneháza belterületén a Kossuth utcán az Arany János utca felé. A nyitott ablakon egy méh repült be a vezetőfülkébe, és a sofőrnek repült, akit ez megzavart, és pár pillanatra elveszthette uralmát a jármű fölött. A teherkocsi letért az útról, megbillent az árokba érve, és egy kapunak ütközött, majd egy villanyoszlopnak ütközött. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

A baleset miatt az áramszolgáltatásban kimaradás volt. A műszaki mentéshez a baktalórántházi tűzoltók kaptak riasztást, majd segítségül a nyíregyházi tűzoltók daruja is megérkezett. A vizsgálat és a műszaki mentés idejére az utcát lezárták, a forgalmat a petneházi polgárőrök terelték. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a peches eset körülményeit.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában