Helyi közélet

2011.07.05. 10:32

Ékszer tolvajokat keresnek videofelvételek alapján

Lopás miatt keresnek a bicskei nyomozók egy férfit és egy nőt, akik a rendelkezésre álló adatok alapján figyelem eltereléses módszerrel több százezer forint értékben ékszert tulajdonítottak el egy ékszer üzletből. A feltételezett elkövetőkről az üzlet belső kamerája képeket rögzített. A bicskei nyomozók a lakosság segítségét kérik. 

Lopás miatt keresnek a bicskei nyomozók egy férfit és egy nőt, akik a rendelkezésre álló adatok alapján figyelem eltereléses módszerrel több százezer forint értékben ékszert tulajdonítottak el egy ékszer üzletből. A feltételezett elkövetőkről az üzlet belső kamerája képeket rögzített. A bicskei nyomozók a lakosság segítségét kérik. A képeken látható ismeretlen pár 2011. június.08.-án 11:30 óra körüli időben Bicskén, egy a Csabdi úton lévő ékszer üzletben az eladó figyelmét elterelve különböző arany ékszereket tulajdonított el. A lopással okozott kár eléri a háromszázezer forintot. Az eljárás során sor került az ékszer üzlet belső biztonsági kamerája által készített felvételek beszerzésére, amelyek alapján az ismeretlen tettesekről kép került rögzítésre.A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói a lakosság segítségét kérik, a képeken látható ismeretlen férfi és nő személyazonosságának megállapításához. A nyomozók kérik, aki felismeri a két személyt, azonosításukban, esetlegesen jelenlegi tartózkodási helyük megállapításában a hatóság segítségére tud lenni, jelezze a 22/566-020-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikét. Bejelentés személyesen a rendőrkapitányság épületében, Bicske, Kisfaludy utca 56. szám alatt tehető.

Segítségüket ezúttal is köszöni a rendőrség!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában