Helyi közélet

2011.07.05. 12:35

Elcsúszott a motoros Kótajban, megsérült és jelentős kár keletkezett

Kótaj - Kedden délelőtt még a tűzoltók is riasztást kaptak egy közlekedési baleset nyomán, ahol egy személy megsérült Kótaj határában. 

Kótaj - Kedden délelőtt még a tűzoltók is riasztást kaptak egy közlekedési baleset nyomán, ahol egy személy megsérült Kótaj határában. A helyszíni információ szerint a motoros a Kemecsei út felől haladt Kótaj belterülete felé kedden délelőtt, amikor a településtől alig 4-500 méterre balesetet szenvedett. Egy jobbra ívelő kanyart próbált a nagy méretű motorral bevenni, de az esős aszfalton a jármű felborult, a motoros leesett, a motor pedig nekicsúszott a település felől érkező Renault orrának.

A motorost a mentők kórházba vitték, a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében. Úgy tudni, a motort vezető férfi csak kölcsönbe kapta a kétkerekűt, amiben a keletkezett anyagi kár elérheti az egymillió forintot. Az esethez nem tartozik szorosan, de érdekesség, hogy Nyíregyháza határáig száraz volt az aszfalt, az eső csak ettől a vonaltól északra áztatta az utakat.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában