Helyi közélet

2011.07.26. 13:34

Eső miatt lezárták a fél Szegfű utcát Nyíregyházán

Nyíregyháza - Nagyjából 2 órára le kellett zárni az egyik legforgalmasabb utcát Nyíregyházán, mert a vizet nem bírta elnyelni a csatornahálózat.

Nyíregyháza - Nagyjából 2 órára le kellett zárni az egyik legforgalmasabb utcát Nyíregyházán, mert a vizet nem bírta elnyelni a csatornahálózat.Rendőrök zárták le a Szegfű utcát kedden dél körül a László utca és a Hunyadi utca között. A folyamatosan szakadó eső annyira felduzzasztotta a csatornákat, hogy nem győzték elnyelni a vizet, az pedig olyan magasra emelkedett, hogy akadt autós, aki elakadt miatta. A Szegfű utcai élelmiszer nagyáruház környékén sem volt áldásosabb a helyzet, az autósok kreatív megoldásokkal, néhol a szabályokat kényszerből áthágva tudtak a harapófogóból kijutni. Egy autós első rendszámát a bíz lemosta, egy arra lakó leadta az áruház biztonsági szolgálatának. Az eső csöndesedésével aztán a csatornák győztek, és a víz lassan eltűnt az utcáról, és a forgalom rendje is helyreállhatott.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában