Helyi közélet

2011.07.27. 08:49

Ez történt kedden Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Nézze meg, melyek voltak a keddi nap legfontosabb hírei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében! 

Nézze meg, melyek voltak a keddi nap legfontosabb hírei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében! Gyászos csönd a nyírbogdányi húsfeldolgozó helyén

Az este történt tűzeset nyomán ma már csak néma romok, és üres falak fogadják a látogatót Nyírbogdányban.

Kedden délután holtan találtak egy 50 év körüli férfit Nyírmadán, saját családi házában.

Döntött a vidékfejlesztési miniszter az idei évre szóló lakossági ivóvíz- és csatornaszolgáltatás állami támogatásának szétosztásáról.

Befejeződött a parlamenti ülésszak. Megnéztük, hogy megyénk országgyűlési képviselői hányszor szólaltak fel a Parlamentben.

Kátyúzást előkészítő (marási) munkálatokat végez a Nagykörúton belül a NYÍRVV Nonprofit Kft. augusztus 1-től előre láthatólag augusztus 5-ig az alábbi utcákon: Bocskai, Szent István, Luther, Honvéd, Nádor, Szegfű, Hunyadi, Vasvári Pál, Szarvas, Bethlen Gábor utca, Bessenyei tér, Országzászló tér, Vay Ádám krt.

Adományokat vár a nyári viharkárok helyreállításához Gávavencsellő - tette közé az Önkormányzati Sajtószolgálat (www.onkormanyzat.mti.hu) honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település helyhatósága.

Az, hogy valamely reklámozott termék nem áll folyamatosan rendelkezésre az akció időtartama alatt, még nem minősül jogsértésnek.

Nagyjából 2 órára le kellett zárni az egyik legforgalmasabb utcát Nyíregyházán, mert a vizet nem bírta elnyelni a csatornahálózat.

Kedden eltűnt a Szélsőbokori útról egy 8 éves zsemleszínű labrador kan, és egy éves palotapincsi- keverék  ivartalanított hosszú szőrű kutya! A nyakukban nyakörv és telefonszámos biléta található! Kérjük, aki látta őket értesítse a következő telefonszámokat!

A korábban parlagon heverő önkormányzati földeket ma már gondos és szorgos kezek művelik.

Nyíregyházán hirtelen nagy mennyiségű csapadék hullott kedden, ami elárasztotta az utcákat.

Rendezniük kell köztartozásaikat a lehetséges kedvezményezett szervezeteknek.

Leégett egy húsfeldolgozó üzem Nyírbogdányban; a kár az elsődleges becslések szerint meghaladja a 100 millió forintot - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletvezetője kedden az MTI-vel.

Egész terjedelmében égett egy húsüzem tetőzete hétfő este Nyírbogdányban. A füstjét már Nyíregyháza északi határánál látni lehetett

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában