Helyi közélet

2011.07.16. 14:55

Helyreállt a határforgalom Beregsuránynál

Beregsurány - 2011. július 16., szombat (MTI) - Az ukrán-magyar határszakaszon, a beregsurányi határállomáson helyreállt a forgalom  szombat délutánra - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Beregsurány - 2011. július 16., szombat (MTI) - Az ukrán-magyar határszakaszon, a beregsurányi határállomáson helyreállt a forgalom  szombat délutánra - közölte a rendőrség az MTI-vel.    Az ukrán határőrizeti szerv folyamatosan fogadja az átkelőket, a járműveknek nem kell várakozniuk az átlépéskor - tájékoztatott Fedor Rita főhadnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.     

A beregsurány-asztélyi határátkelőhelyen szombat délelőttől szünetelt a járművek átléptetése, miután leállt az ukrán fél informatikai rendszere.     

Záhonynál továbbra is hat órát vesztegelnek kilépő irányban a kamionok, a belépő személyforgalomban viszont megszűnt a torlódás. A police.hu információi szerint hatvan perces várakozás alakult ki a barabás-mezőkaszonyi átkelőhelyen, itt mindkét irányban torlódnak a személyautók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában